Het idee is eigenlijk heel simpel: Je bent ondernemer en voor je klanten heb je cadeaubonnen die je normaliter aan de toonbank of via je webshop verkoopt. Dan kunnen we je vermelden op deze site. We zetten een plaatje (van de bon), de naam van je bedrijf en een link naar je webshop op deze site.

 

En hoe koopt de klant de bon?

Aangezien de klant direct wordt doorgelinkt naar de webshop van de ondernemer, zitten wij er niet tussen. De klant betaalt direct aan de ondernemer en de ondernemer zorgt ervoor dat de cadeaubon bij de klant komt.

 

Wat kost dat dan?

Voor jou als ondernemers of voor jou als klant is het gebruik van de site helemaal gratis. Wij (Kommotiv) verdienen helemaal niets aan deze site. Wij doen dit enkel en alleen om de ondernemers een hart onder de riem te steken en te helpen in deze barre tijd.

 

Heb je geen webshop?

Geen probleem: dan type je in het aanmeldformulier een korte beschrijving hoe klanten je cadeaubonnen kunnen kopen. Kijk hier hoe Huub van de Hipshop dat heeft gedaan.
Heb je geen webshop maar je wilt er wel één om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn? Dan kunnen wij natuurlijk ook een (eenvoudig, snel en goedkoop) voor je maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Heb je geen cadeaubon?

Ook dat is geen probleem. Daar kan Kommotiv je namelijk ook bij helpen. Kijk hoe we dat voor Heidi Hammers hebben gedaan. Gratis en zonder verdere verplichting! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Waarom zou ik als ondernemer dit doen?

Tsja, waarom niet. Het is in ieder geval gratis en elke verkochte cadeaubon levert je als ondernemer wat op. Daar komt bij dat cadeaubondeventer.nl erg goed bezocht wordt en deze site veel in het nieuws is en veel op social media wordt gedeeld. Je bedrijf lift dus gratis mee op de zichtbaarheid van deze site. Je krijgt dus gratis reclame.

 

En waarom zou ik als klant dit doen?

Als klant steun je de ondernemer in deze moeilijke tijd. Door nu de cadeaubon van de ondernemer te kopen, levert het hem (of haar natuurlijk) omzet op (want de kosten voor de huur van het pand bijvoorbeeld, lopen gewoon door). De cadeaubon verzilver je straks als de ondernemer weer open gaat. Iedereen blij! Je kunt ook helpen door deze site te delen.

 

Kan het nog beter?

Daar zijn wij erg benieuwd naar. Heb je als klant of ondernemer ideëen over hoe we deze site beter en/of handiger kunnen maken? Dan horen we dat graag van je. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen cadeaubon?

Heb je als ondernemer geen cadeaubon maar die wil je wel? Neem dan contact met ons op....

Mail ons

Ideeën?

Heb je ideeën hoe je ondernemers kunt helpen? Of heb je zelf ideeën nodig......

Mail ons

Ook op deze site?

Natuurlijk! Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichting. Stuur ons een mailtje....

Mail ons