Deze site is naar aanleiding van de eerste corona-lock-down in maart 2020 opgezet om de ondernemers in Deventer te steunen, die genoodzaakt zijn hun zaak te sluiten in verband met de bestrijding van het coronavirus. Dit gaat om ondernemers in de detailhandel, horeca en de culturele sector. Helaas is er weer een lock down en door tijdens de sluiting (tot in ieder geval 14 januari 2022) hun cadeaubonnen te kopen, kun je ze in deze moeilijke tijd helpen.

 

Over ons

Wij zijn zelf ook ondernemers. Creatieve ondernemers. Wij kunnen ons levendig voorstellen hoe het moet zijn om drie weken lang geen of sterk verminderde inkomsten te hebben, maar nog wel kosten aan vaste lasten als bijvoorbeeld huisvesting en personeel.

Met de opzet van deze site willen wij ons steentje bijdragen om collega-ondernemers te steunen op een manier die ook bij ons creatieve vak past. Zo denken we ook graag vrijblijvend met je mee. We kunnen een cadeaukaart voor je ontwerpen en laten drukken, maar we kunnen ook strategisch met je meedenken over hoe je als ondernemer deze periode door moet komen. 

 

Disclaimer en zo

CadeaubonDeventer.nl is zonder commercieel belang anders dan die voor de deelnemers opgezet en het gebruik en deelnemen is gratis. CadeaubonDeventer.nl bevat enkel een verzameling links en de aanschaf en afhandeling van de cadeaubonnen gaat rechtstreeks via de websites van de deelnemende ondernemers. Er zijn geen rechten aan de website CadeaubonDeventer.nl of haar initiatiefnemer en bouwer te ontlenen.
Als deelnemer wordt je geacht zelf alle administratieve en fiscale regels omtrent BTW, loonsubidies en dergelijke te kennen en toe te passen. De initiatiefnemer, bouwer en beheerders van deze site kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

[NB: Deze website is nu nog in ontwikkeling en de op deze site genoemde deelnemers zijn per mail op de hoogte gesteld en uitgenodigd om suggesties te doen en feedback te geven.]

Geen cadeaubon?

Heb je als ondernemer geen cadeaubon maar die wil je wel? Neem dan contact met ons op....

Mail ons

Ideeën?

Heb je ideeën hoe je ondernemers kunt helpen? Of heb je zelf ideeën nodig......

Mail ons

Ook op deze site?

Natuurlijk! Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichting. Stuur ons een mailtje....

Mail ons